hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çayırova’dan İdlib'e 2 TIR dolusu yardım

    Çayırova’dan İdlibe 2 TIR dolusu yardım
    expand

    Çayırova’dan İdlib'e 2 TIR dolusu yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÇAYIROVA (Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ’nin Çayırova Belediyesi ve Hayrat Vakfı Kocaeli Temsilciliği işbirliği ile hazırlanan 2 yardım TIR’ı, Suriye'nin İdlib bölgesine dualarla uğurlandı.

    Çayırova Belediyesi ve Hayrat Vakfı Kocaeli Temsilciliği işbirliğiyle hazırlanan 2 yardım TIR’ı dualarla Suriye'nin İdlib bölgesinde uğurlandı. İçerisinde gıda, giysi ve oyuncak bulunan TIR’ları bölgeye uğurlamak için belediye önünde düzenlenen törene Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Hayrat Vakfı Kocaeli Temsilcisi Şükür Çakır ile dernek yöneticileri katıldı. Programda konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Hayrat Vakfı Kocaeli Temsilciliği ile birlikte hazırlanan yardım TIR’larını İdlib bölgesine göndermekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, emeği geçenleri tebrik etti.

    Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ise, Türk halkının yardımsever olduğunu, organizasyonda emeği geçen Çayırova Belediyesi ve Hayrat Vakfı’na ve Çayırova halkına teşekkür etti.
    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow