hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı: Selçuklu örnek ilçe olmaya devam edecek

    Selçuklu Belediye Başkanı  Pekyatırmacı: Selçuklu örnek ilçe olmaya devam edecek
    expand

    Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı: Selçuklu örnek ilçe olmaya devam edecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Mehmet IŞIK/KONYA,(DHA)- SELÇUKLU Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu'nun örnek bir ilçe olmaya devam edeceğini söyledi.  
    Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Çalışan Gençlik Komisyonu tarafından her hafta Pazartesi günü gerçekleştirilen "İşin Ehlinden" tecrübe paylaşım programının bu haftaki konuğu oldu. Ali Okutan Çalışan Gençlik Merkezinde gerçekleşen programda Başkan Pekyatırmacı, sanayi çalışanı gençlere belediye faaliyetleri, Konya ve ülke gündemine dair görüşlerini aktardı.
    Selçuklu Kent Konseyi Başkanı Veli Vural,  Türkiye'de sanayi gençliğine yönelik ilk ve örnek bir projenin Selçuklu'da uygulandığını ifade etti.Vural, projelerin sanayi gençliğine sosyal ve kültürel hayata zenginlik kattığını belirtti. 
    Ak Parti iktidarı ile birlikte ülkemizin refah ve büyümede büyük bir ivme kaydettiğini ifade eden Başkan Pekyatırmacı, "Bu büyüme sürecinde ülkemize hem yurt içinden hem de yurt dışından kaynak üretildi. Bu kaynağın üretilmesinde temel olan  güven ve istikrardı. Ülkemizin yapısı gereği ülkemizden beklentiler çok. Bizden beklentisi, ümidi olan ülkelerin yanında Türkiye üzerinde kirli emelleri olan ve Türkiye ile beraber çevresindeki coğrafyaya şekil vermeye çalışan, bu coğrafyadan nemalanmak isteyen ülkeler var. Bunların temel gayeleri  Türkiye'yi güçsüzleştirmek, zayıflatmak ve ülkemizi kendileri tarafından yönetilebilir bir ülke haline getirmek. Bunları yaptıktan sonra da Türkiye'nin kaynaklarını kendi istedikleri şekilde yönetmek ve coğrafyamızdaki diğer ülkeleri de aynı şekilde yönetebilmek. Onların bu amaçlarını engelleyen tek şey Türkiye'nin istikrarı, Türkiye'nin güçlü olması ve rol biçilen değil rol biçen bir ülke olmasıdır" dedi. 
    Amaçlarının Selçuklu halkına en iyi şekilde hizmet edebilmek olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı,  “Selçuklu'da hayatın her alanına değer katacak güzel işlere imza atıldı. Ama Selçuklu hızla gelişen büyük bir merkez ilçedir. Bu sebeple daha yapılacak çok işimiz var. İlçemizde bu zamana kadar pek çok ihtiyacı karşılamış durumdayız. Bunun yanında yeni faaliyetleri de sürdürüyoruz. Spor salonları, mahalle konakları, kapalı pazar yerleri, anaokulları, yurt inşaatı, sağlık tesisleri gibi birçok tesisisin yapımı çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Bunlara her geçen gün yenilerini de ilave etmeye devam ediyoruz" dedi.   

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow