hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gediz'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı

    Gedizde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı
    expand

    Gediz'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya), (DHA) - KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama programı düzenlendi.

    15 Temmuz Şehitleri Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nda düzenlenen programa; Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Aymaz, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

    Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan ve 15 Temmuz Şehitleri Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Zekeriya Şahin, günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yaptı.
    Emine Haner ve Emine Şahin'in şiirleri, öğrencilerin slogan ve şiir çalışması, Müzik Öğretmeni Münevver Gökçe Aksoy yönetiminde özel öğrencilerden oluşan koronun 'Neler Oluyor Hayatta' parçasını seslendirmesi ile devam eden programda, Emine Haner tarafından 'Mavi Gezegen' parçasının söylenmesi, özel öğrencilerin farkındalık, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Atatürk'ü anma günü çalışmalarının sinevizyon gösterimi ve toplu dans etkinliği tüm davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Gediz Belediyesi tarafından hazırlanan hediyelerin protokol üyeleri tarafından, özel öğrencilere takdim edilmesinin ardından öğrencilerin eğitim öğretim yılı içerisinde yapmış oldukları el işi sergisi gezilerek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow