hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gediz'deki kazada yaralana 2 polis memuru taburcu edildi

    Gedizdeki kazada yaralana 2 polis memuru taburcu edildi
    expand

    Gediz'deki kazada yaralana 2 polis memuru taburcu edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya), (DHA)- KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, sivil polis aracı ile otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 5 kişi arasındaki polis memurları Cengiz Şahin ve Muhammed Esat Coşar tedavilerinin ardından taburcu edildi. Diğer yaralılardan 1'i ağır 3'ünün tedavilerinin sürdüğü bildirildi.
    Kaza, dün saat 15.00 sıralarında Gediz- Uşak Karayolu üzerindeki Jandarma Kavşağı'nda meydana geldi. Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Cengiz Şahin yönetimindeki 43 ST 286 plakalı sivil polis aracı, Numan Yalçın'ın (26) kullandığı 43 ABL 409 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sivil polis aracını kullanan Şahin ile yanındaki meslektaşı polis memuru Muhammed Esat Coşar, diğer otomobilde ise sürücü Numan Yalçın ile yanındaki Dudu Yalçın (60) ve Hasan Yalçın (58) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gediz Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
    Yaralılardan polis memuru Cengiz Şahin ve Muhammed Esat Coşar tedavilerinin ardından bu sabah taburcu edildi. Diğer 3 yaralının tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Tedavisi devam eden yaralılardan Hasan Yalçın'ın durumunu ağır olduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow