hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Naturel Kızak Yarışmaları Muratdağı'nda yapıldı

    Naturel Kızak Yarışmaları Muratdağında yapıldı
    expand

    Naturel Kızak Yarışmaları Muratdağı'nda yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya), (DHA)-KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, Naturel Kızak Kütahya İl Birinciliği yarışmaları düzenlendi. Naturel Kızak Yarışmaları Gençler Erkekler Kategorisi'nde Ramazan Görkem Yüksel, Gençler Kızlar Kategorisi'nde Begüm Börek, Yıldız Kızlar Kategorisi'nde Zeynep Bilgili ve Yıldız Erkekler Kategorisi'nde Kağan Orkun Coşkun birinci oldu.
    Gençlik ve Spor Bakanlığı Yarışma takviminde yer alan ve Türkiye Kızak Federasyonu ve Okul Sporları Federasyonu yarışma ilanıyla Gediz Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde Kütahya Okul Sporları Tertip ve Organizasyon Kurulu tarafından gerçekleştirilen yarışmalara 6 okul, 3 kulüp ve 40'a yakın sporcu katıldı. Sporcular, parkurun başlangıç noktasına çıkarak varış çizgisine en kısa sürede ulaşmak için kıyasıya yarıştı.
    600 metre uzunluktaki 3 virajlı pistte Gediz Fen Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Özel Gediz İsabet Ortaokulu, Mustafa Necip Alayeli Anadolu Lisesi, Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi ve Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri ile Gediz Belediye Spor Kulübü, Kütahya Orman Spor Kulübü, Gediz Spor Kulüpleri lisanslı sporcuları yarıştı. Yetişkinlerde ise Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu sporcuları yer aldı.
    Kütahya Kızak İl Temsilcisi Muhammed Keskin ve Kayak İl Temsilcisi Ayhan Keskin, Mustafa Bilgili, Hamide Şahin, Kamil Bütün ve Zeynep Öztürk idaresinde gerçekleştirilen yarışmalar tüm sporseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.
    Naturel Kızak Yarışmaları Gençler Erkekler Kategorisi'nde Ramazan Görkem Yüksel, Gençler Kızlar Kategorisi'nde Begüm Börek, Yıldız Kızlar Kategorisi'nde Zeynep Bilgili ve Yıldız Erkekler Kategorisi'nde Kağan Orkun Coşkun birinci oldu.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow