hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Kara, kontrol noktalarını denetledi

    Kaymakam Kara, kontrol noktalarını denetledi
    expand

    Kaymakam Kara, kontrol noktalarını denetledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tuna İŞLEYEN/TAVŞANL(Kütahya),(DHA)- KÜTAHYA'nın Tavşanlı ilçesinde şehir giriş çıkışlarında denetimde bulunan Kaymakam Yüksel Kara, görevli personele iftarlık sıcak yemek ve börek ikram etti.

    Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, ilçe girişlerinde uygulama noktalarında, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmaları Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürü Halil Konca ve İlçe Jandarma komutanı Tuğrul Demiryürek ile birlikte denetledi. Uygulama noktasındaki görevli kolluk kuvvetlerine sıcak yemek ve Boşnak böreği ikramında bulundu. Denetimlerle ilgili bilgi veren Kaymakam Yüksel Kara, “İlçemizde bulunan 3 kontrol noktasını ziyaret ettik. Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe giriş ve çıkışlarını kontrol altına alma gibi bir niyetle gerçekleştirdik. Arkadaşlarımız özverili ve gayretli şekilde, büyük bir fedakarlıkla çalışıyorlar. Yaklaşık 12 saati aşan bir hizmet süresi ile çalışıyorlar. Arkadaşlara bugün burada moral motivasyonlarını arttırmak ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve teşekkür etmek için bugün bizler buraya geldik. Kendilerine iftarlarını rahat açmaları için sıcak yemek ve börek ikramında bulunduk. Bunların dışında ayrıca Covid- 9 ile mücadele kapsamında 19 gece bekçimiz vardı, onları gündüz saatlerine alarak mahalle aralarına gönderdik. Oralarda gerekli inceleme ve denetlemeler ile mücadeleye katkıda bulunuyorlar. Bu anlamda gerekli tedbirleri ilçemizde uygulamaya çalışıyoruz. Fakat sadece bizim, kamu görevlilerinin çalışması ile bu iş bitecek bir iş değil vatandaşlarımızın da bu konuda sorumluluk sahibi, duyarlı vatandaş şeklinde davranması gerekiyor” dedi.

    Uygulama noktalarında görev yapan ekiplerin görevlerini büyük bir hassasiyet ve titizlikle yapmaları konusunda uyarılarda bulunan Kaymakam Yüksel Kara, yaşanan sürecin sağlıklı bir şeklide yönetilebilmesi için çalışmaların ve denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini belirterek, bu süreçte fedakarca ve sabırla görev yapan kolluk güçlerine teşekkür etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow