hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Malatya'da, pandemi değerlendirme toplantısı yapıldı

    Malatyada, pandemi değerlendirme toplantısı yapıldı
    expand

    Malatya'da, pandemi değerlendirme toplantısı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MALATYA, (DHA)- MALATYA'da, koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen çalışmaları ve alınan tedbirlerin sürekliliğini değerlendirmek amacıyla Vali Aydın Baruş 'Pandemi Değerlendirme Toplantısı' düzenledi.
    Toplantıda, Covid-19 Pandemisi sürecinde kent genelindeki son durum, alınan tedbirler, yapılan denetimler, pandemi ile mücadelede sürecinde uygulanan tedbirler ile yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi. Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli ve ilçe belediye başkanları katıldı.
    Vali Aydın Baruş İl Pandemi Kurulu'nun üyesi olan ilçe kaymakamlarından ve ilçe belediye başkanlarından, Cumhurbaşkanlığı Kararları, İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı genelgelerinin, tüm kadro ile sahada tavizsiz denetimlerinin yapılmasını istedi. Toplantıya katılan ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanlarının görüş, öneri ve düşüncelerini de dinleyen Vali Aydın Baruş Malatya'da koronavirüse karşı etkili bir mücadele yürütülmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow