hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alaşehir Belediyesi'nden çocuklar için sirk ve tiyatro gösterisi

    Alaşehir Belediyesinden çocuklar için sirk ve tiyatro gösterisi
    expand

    Alaşehir Belediyesi'nden çocuklar için sirk ve tiyatro gösterisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nurettin DOĞAN/ALAŞEHİR/Manisa(DHA) - MANİSA'nın Alaşehir Belediyesi, yarıyıl tatilinde yaklaşık 10 bin öğrenciyi tiyatro ve sirk gösterisiyle buluşturdu. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim seviyesini geliştirebilmek, kültür ve sanata karşı sevgilerini geliştirebilmek için bu tür sosyal etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

    Alaşehir Belediyesi, yarıyıl tatilinde öğrencileri tiyatro ve sirk gösterisiyle buluşturdu. Bu kapsamda Alaşehir Belediyesi Tiyatro ekibi tarafından Cengizhan Sürücü'nün yönettiği 'Tonton Ninenin Meyve Bahçesi' adlı komedi oyunu sergilendi. Yıldızlar Kulübü akrobat ekibinin illüzyon ve sirk gösterileri büyük ilgi gördü. Kavaklıdere, Kemaliye, Killik, Uluderbent, Piyadeler ve Yeşilyurt mahallelerinde her gün birer seans, Alaşehir merkezde günde iki seans oynanan tiyatro ile sirk gösterilerini yaklaşık 10 bin çocuk izledi.

    'ÇOCUKLARIMIZA KARNE HEDİYESİ OLDU'
    Tiyatro oyunu ve sirk gösterisini çocuklarla birlikte izleyen Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve belediyemizin tiyatro ekibi tarafından hazırlanıp, oynanan tiyatro oyunu ve  Yıldız Kulübü ekibi tarafından sergilenen sirk gösterileri çocuklarımıza karne hediyesi oldu. İçlerinde ilk kez tiyatro ve tiyatro salonu gören çocuklarımızın da bulunduğu yaklaşık 10 bin çocuğumuz gösterileri izledi. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim seviyesini geliştirebilmek, kültür ve sanata karşı sevgilerini geliştirebilmek için bu tür sosyal etkinliklerimiz devam edecek. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow