hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alaşehir'de Kaymakamlık koltuğuna küçük Eylül oturdu

    Alaşehirde Kaymakamlık koltuğuna küçük Eylül oturdu
    expand

    Alaşehir'de Kaymakamlık koltuğuna küçük Eylül oturdu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kaymakam Abdullah Uçgun'un koltuğuna temsili olarak Yıldırım Beyazıt İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Eylül Çavuşoğlu (10) oturdu.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlitkleri kapsamında Kaymakamlık'ta temsili devir teslim töreni düzenlendi. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, görevini temsili olarak, Yıldırım Beyazıt İlkokulu'ndan gelen 4 öğrenciden Eylül Çavuşoğlu'na bıraktı. Küçük Kaymakam Eylül Çavuşoğlu koltuğu oturmasının ardından ilk olarak Alaşehir'in güzel bir yer olduğunu belirtip, "Bu nedenle güzelleştirmeye ihtiyacı yok. Ancak, biz yine de Alaşehir'e en iyi hizmetleri vermek için çalışacağız" dedi. Daha sonra öğretmen olan annesi Hülya Çavuşoğlu'nu arayan Çavuşoğlu, "Anne, ben artık kaymakam oldum. İlk fırsatta sizi buraya bekliyorum" diye konuştu.

    Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun da temsili devir teslim törenindeki konuşmasında, "Yeni kaymakamımız Eylül Hanım'a görevimizi devretmiş olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum. İnşallah Eylül Hanım bizden çok daha iyisini başaracak ve Alaşehir'de adı altın harflerle yazılacak. Alaşehir'in ilk kadın kaymakamı olacak. İnşallah kısmet olursa kızımız zamanı geldiğinde gerçekten kaymakam olacak ve beni arayacak. Şayet ömrümüz vefa etmişse, yaşıyor olursak, beni arayıp, '2019 yılı 23 Nisan törenlerinde temsili kaymakam koltuğuna oturmuştum. Bugün gerçekten kaymakam oldum. İlk sizi arıyorum' diyecek" dedi.

    Kaymakam Abdullah Uçgun kendisini ziyaret eden çocuklara hediye paketleri verdi.

    Nurettin DOĞAN / ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow