hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrenciler kendi elleriyle yaptığı ürünleri SMA'lı minik Duru için sattı

    Öğrenciler kendi elleriyle yaptığı ürünleri SMAlı minik Duru için sattı
    expand

    Öğrenciler kendi elleriyle yaptığı ürünleri SMA'lı minik Duru için sattı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan YİĞEN / KULA (Manisa), (DHA)-  MANİSA'nın Kula ilçesindeki Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri bölümü öğrencileri yaptıkları simit, poğaça ve kuruvasanları 3,5 yaşındaki spinal musküler atrofi (SMA) Tip1 hastası Duru Sağlık'a destek için sattı. Elde edilen 2 bin 500 TL'lik gelir minik Duru için yürütülen bağış kampanyasına aktarıldı.

    Kula Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kendi elleriyle hazırladıkları simit, poğaça ve kuruvasan gibi unlu mamülleri Kula Gençlik Merkezi önünde satışa sundu. SMA hastası Duru Sağlık yararına satılan ürünler Kulalılar tarafından kısa sürede tüketildi. Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz'ün de katıldığı projeye Kula protokolü de büyük destek verdi. Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen ile Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan da projeye destek verdi. Satılan ürünlerden elde edilen 2 bin 500 TL'lik gelir. Minik Duru için yürütülen bağış kampanyası hesabına aktarıldı.

    'DURU'YU SAĞLIĞINA KAVUŞTURMAK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ'Okul öğrencilerinin hazırladığı kahvaltılık ikramları satışa sunarak Salihli'de yaşayan SMA Tip-1 hastası Duru Sağlık bebeğin kampanyasına bir nebze de olsa katkı sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Kula Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Ali Okumuş, bu projeyi çeşitli ikramlarla büyüterek sürdüreceklerini söyledi. Öğrencilerini duyarlılıkları nedeniyle tebrik eden Okumuş, projeye destek veren Kula halkı ile ilçe protokolüne de teşekkür etti. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow