hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sarıgöl'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılı kutlandı

    Sarıgölün düşman işgalinden kurtuluşunun 100üncü yılı kutlandı
    expand

    Sarıgöl'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılı kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vehbi SARIHAN / SARIGÖL (Manisa), (DHA)-MANİSA'nın Sarıgöl ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü törenle kutlandı.

    Sarıgöl'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü Kutlamalar, Sarıgöl Hükümet Konağı Önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başladı. Törene, Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl İlçe Jandarma Komutanı Teğmen İsmet Altun, Sarıgöl İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Ömür Akif Aydoğdu, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla vatandaşlar katıldı.

    Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'n okunmasının ardından Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Sarıgöl'ün kuruluşunun 100'üncü yılı nedeniyle siyasi parti temsilcilerinden gelen kutlama mesajları okundu. Törende öğrenciler okuduğu şiirler ve halk oyunları gösterileriyle devam etti.

    Sarıgöl'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 100 yılı nedeniyle de akşam ses sanatçıları Kutsi ve Deniz Seki tarafından verilecek konser ile son bulacak.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow