hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehzadeler'de koltuğa küçük Alper oturdu

    Şehzadelerde koltuğa küçük Alper oturdu
    expand

    Şehzadeler'de koltuğa küçük Alper oturdu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANİSA'nın Şehzadeler Belediye Başkan Vekili Mehmet Kavas, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğunu temsili olarak Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Alper Sandıkçı'ya (8) devretti. Koltuğa oturan küçük başkanın ilk talimatı, ilçeye oyun ve spor alanları ile bisiklet yolları yapılması oldu.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Şehzadeler Belediyesi'nde temsili devir-teslim töreni düzenlendi. Şehzadeler Belediye Başkan Vekili Mehmet Kavas, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğu Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu'ndan 3. sınıf öğrencisi Alper Sandıkçı'ya devretti. Küçük başkan Sandıkçı, temsili devir teslim törenine arkadaşları Mustafa Çetin, Haktan Ali Dinçer ve öğretmenleri Alper Korkmaz, Cezibe Ayol Baştuğ ile birlikte geldi. Koltuğa oturan Sandıkçı, önce misafirlerine çay ikramında bulundu. Sandıkçı'nın ilk talimatı ise çocuklar için oldu, ilçeye oyun ve spor alanları ile bisiklet yolları yapılmasını istedi.

    BİR DE RİCA DA BULUNDU

    Temsili belediye başkanı olarak Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'ten bir de ricası olduğunu dile getiren Başkan Sandıkçı, "Daha temiz bir çevre için Cumhurbaşkanlığımız'ın da bir projesi olan atıklar ve dönüşüm konusuna önem verilmesi, okulların geri dönüşüm konusunda teşvik edilmesini isterim" dedi. Sandıkçı, Şehzadeler ilçesini kısa bir süre de olsa yönetmenin çok güzel olduğunu söyledi.

    Erhan KASIRGA / MANİSA, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow