hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Turgutlu'da kar yağışı etkili oldu; Dağmarmara'da eğitime 1 gün ara

    Turgutluda kar yağışı etkili oldu; Dağmarmarada eğitime 1 gün ara
    expand

    Turgutlu'da kar yağışı etkili oldu; Dağmarmara'da eğitime 1 gün ara

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU, (Manisa), (DHA)-MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı mahallelerin beyaza bürünmesine neden oldu. Kar yağışı nedeniyle kırsal Dağmarmara Mahallesi'ndeki taşımalı eğitimin yapıldığı kırsal Niyazi Üzmez İlk ve Ortaokulu'nda eğitime 1 gün ara verildi.

    Yurt genelinde hava sıcaklıklarının aniden düşüşe geçmesi ile, yurdun bazı kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı yüksek kesimde kalan kırsal mahallelerde kardan nasibini aldı. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı sabah saatlerinde de devam etti.
    Baktırlı, Güney, Sivrice'nin yanı sıra Dağmarmara bölgesindeki Kabaçınar, Hacıisalar, Ören, Kuşlar, Yunusdere gibi mahalleler ve Ovacık Yaylası beyaza büründü. Kar kalınlığı yer yer 5 santimetreyi bulurken, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Kar yağışını fırsat bilen mahalleliler, bol bol fotoğraf çekip, karın keyfini yaşadı. Vatandaşlar ve araç sürücüleri yoldaki buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

    EĞİTİME KADR NEDENİYLE 1 GÜN ARA
    Turgutlu Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Dağmarmara bölgesindeki kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim veren Dağmarmara Niyazi Üzmez İlk ve Ortaokulu'nda eğitime ara verilirken, yolun trafiğe açık olduğu bildirildi. (DHA))
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow