hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eski hükümlüler bal üreticiliği yapacak

    Eski hükümlüler bal üreticiliği yapacak
    expand

    Eski hükümlüler bal üreticiliği yapacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet Halis İŞ/MİDYAT (Mardin), (DHA)- MARDİN'in Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı ile Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan arıcılık kursunu tamamlayan eski hükümlülere sertifikaları törenle verildi.
    Midyat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen arıcılık kursu tamamlandı. Eski hükümlülerin yer aldığı 72 saat süren kursun sonucunda başarılı olan 8 kursiyere sertifikaları verildi.
    Sertifika dağıtım töreninde konuşan Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, eski hükümlülerin meslek edinmeleri için çalışmalarının devam edeceğini belirterek, "Eski hükümlülerimiz arıcılık kursu ile ilgili eğitimlerini tamladılar. Onlara bugün sertifikalarını verdik. İnşallah meslek edindirme kursları babında daha birçok hizmetlerimiz olacak. Bizler eski hükümlülerin bir meslek sahibi olmalarından bir övünç, mutluluk duyuyoruz. İnşallah onlarda bundan sonra hayatlarını daha güzel bir şekilde idame ettirirler. Programa katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
    Törende Mardin Arı Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Ferhat Bilge tarafından katılımcılara maske, körük gibi arıcılık malzemeleri hediye etti.
    FOTOĞARFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow