hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Midyat'ta depremzede Harun Bekir’e okulda doğum günü sürprizi

    Midyatta depremzede Harun Bekir’e okulda doğum günü sürprizi
    expand

    Midyat'ta depremzede Harun Bekir’e okulda doğum günü sürprizi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet Halis NAYIFOĞLU/MİDYAT,(Mardin), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin ardından ailesiyle Mardin’in Midyat ilçesinde Aziz Sancar KYK Yurdu’na yerleştirilen Harun Bekir Çılgın’a (13) sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
    Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Gaziantep'ten ailesiyle Mardin'in Midyat ilçesinde Aziz Sancar KYK Yurdu’na yerleştirilen Harun Bekir Çılgın,  Selahaddin Eyyubi Ortaokulu'na da misafir öğrenci olarak nakledildi. 7’nci sınıf öğrencisi Harun Bekir’in doğum günü olduğunun öğrenilmesi üzerine Okul Müdürü İdris Aslan, öğretmenler ve öğrenciler ile sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Öğretmenler odasına girdiğinde kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını gören Çılgın, mumu üfledikten sonra öğretmenlerine ve arkadaşlarına teşekkür etti.
    Çok mutlu olduğunu belirten Çılgın,  "Öğretmen hocalarım ve arkadaşlarım bana sürpriz yapmış, teşekkür ederim. Ben çok mutlu oldum. Haberim yoktu. Annem 'Seni okula bırakırım' deyince biraz üzüldüm. Sonra buraya geldiğim de sürpriz yapmışlardı, çok mutlu oldum" dedi.
    Harun Bekir’in annesi Hazine Çılgın ise, "Biz Gaziantep'ten geldik, yurtta kalıyoruz. Oğlumun bugün doğum günüydü hatta okula gelmedi, doğum günü olduğu için ben gidip ona pasta alacaktım. Hocaları aradı sürpriz yapmak istemişler, biz de kendisine söylemedik. Okula gideceğiz deyince şaşırdı. Çok mutlu olduk, çok teşekkür ediyoruz öğretmenlerine. Allah razı olsun. Pasta almışlar, sürpriz yaptılar” diye konuştu. 
    Öğretmen Aynur Ayaz da, "İdaremiz ve öğretmen arkadaşlarımızla beraber, ona sürpriz doğum günü partisi düzenlemek istedik. Ailesini okula çağırarak kendisine de güzel bir sürpriz yaptık. İnşallah nice güzel, mutlu yılları olur" ifadelerini kullandı. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow