hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Midyat'ta dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

    Midyatta dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
    expand

    Midyat'ta dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet Halis İŞ/ MİDYAT (Mardin), (DHA)- MARDİN'in Midyat ilçesinde, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler bisiklet ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

    Mardin Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle gerçekleştirilen Aziz Sancar Bilim Olimpiyatları Fen ve Matematik Yarışması, Kuran-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması ve Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere, ödülleri törenle verildi. Yeni Mahalle'de bulunan Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen programa, Belediye Başkanı Veysi Şahin, Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Hüseyin Yücel, okul idarecileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören, maske ve sosyal mesafe kuralına uygun yapıldı.

    Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bu çocuklarımızı yetiştiren ailelerini de kutluyorum. Midyat Belediyesi olarak daha önce destek verdiğimiz gibi bundan sonra da her konuda öğrencilerimize destek vermeye devam edeceğiz" dedi. 

    Program, yarışmalarda derecelere giren öğrenciler, Furkan Gültekin, Fatma Ağırman, Muhammed Enes Alkan, Meryem Zelal Demir, Muhammed Enes Alkan ve Muhammed Akay'a bisiklet ve çeşitli hediyeler verilmesinin ardından sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow