hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nusaybin'de ‘Gençlik Konseri’ düzenlendi

    Nusaybinde ‘Gençlik Konseri’ düzenlendi
    expand

    Nusaybin'de ‘Gençlik Konseri’ düzenlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN,(Mardin),(DHA)-MARDİN’in Nusaybin ilçesinde Kaymakamlık ve belediye tarafından organize edilen ‘Gençlik Konseri’ne binlerce kişi katıldı. 
    Nusaybin ilçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Gençlik Konseri’ 8 Mart Mahallesinde etkinlik alanında yapıldı. Binlerce kişinin katıldığı ve havadan görüntülenen konsere Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ile Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı da katıldı. Konserde mahalli sanatçıların yanı sıra Tuğçe Kandemir de sahne aldı. Alanı dolduran binlerce kişi, şarkılara eşlik etti. 
    Gördüğü kalabalıktan duyduğu memnuniyet dile getiren Vali Demirtaş, “Bugün Nusaybin için tarihi bir gün, bu tarihi günde bu kadar kalabalığın toplanması hakikaten beni çok mutlu etti. Geldiğimiz günden beri hakikaten Mardin'de özellikle Nusaybin'de büyük bir değişim yaşandığını görüyoruz. Bu değişimi sizlerle birlikte sağlıyoruz. Allah kısmet ederse İnşallah 16 Kasım'da Nusaybin Millet Bahçesi ihalesi yapılacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum. Elhamdülillah o sıkıntılı günleri geride bıraktık. Önümüze bakıyoruz, daha güzel günler daha aydınlık günler daha güzel bir Nusaybin için mücadele ediyoruz" dedi.
    Kaymakam Kayabaşı ise, Nusaybin’in artık huzurun başkenti olduğunu ifade ederek, “Her geçen gün Nusaybin geleceğe emin adımlarla, aydınlık geleceğe koşar adımlarla ilerliyor. İnşallah bu başarı ve zafer aziz Nusaybinli kardeşlerimizindir. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Mardin'de de Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş ve kıymetli ekibinin çok ama çok büyük destekleriyle Nusaybin'de hizmet görmeyen mahallemiz, noktamız, sokağımız kalmayacak” diye konuştu. (DHA)
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow