hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Gültak: 14 Mayıs Türkiye'nin kader seçimidir

    Başkan Gültak: 14 Mayıs Türkiyenin kader seçimidir
    expand

    Başkan Gültak: 14 Mayıs Türkiye'nin kader seçimidir

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-AKDENİZ Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nin, Türkiye’nin geleceği açısından çok büyük bir önem taşıdığının altını çizerek, "14 Mayıs Türkiye'nin kader seçimidir. Halkımıza inanıyoruz; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve milletvekili adayı arkadaşlarımızı yeniden ve çok daha güçlü bir şekilde meclise göndereceğiz" dedi.
    Seçim çalışmaları için Mersin’e gelen Eski Ekonomi Bakanı ve 24'üncü Dönem Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, Mersin otobanı girişinde oluşturulan araç konvoyu ile karşılandı. Karşılamaya Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin Milletvekili Adayları, AK Parti İl ve İlçe Başkanlığı yönetimi ile partililer katıldı. Gün içinde AK Parti Mersin İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya katılarak partililerle bir araya gelen Çağlayan, Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi’nde AK Parti Seçim Ofisi açılışına da katıldı.
    GÜLTAK; 14 MAYIS YENİ TÜRKİYE YÜZYILININ BAŞLANGICI OLACAK
    Zafer Çağlayan’ın programlarına eşlik eden Başkan Gültak, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin, Türkiye’nin geleceği açısından hayati ve büyük bir önem taşıdığının altını çizdi. Başkan Gültak, "İnşallah 14 Mayıs, Türkiye'nin siyasi tarihinde yepyeni bir milat ve yeni bir başlangıç olacaktır. 14 Mayıs’tan sonra yeni bir sayfa, yeni bir kapının ardına kadar açılışı, Türkiye yüzyılının da başlangıcı olacaktır. O gün geldiğinde Cumhurbaşkanımıza ve milletvekili adaylarımıza en güçlü desteği vereceğiz. Ülkemizin her alanda büyümesi, kalkınması ve güçlenmesinin devamı için AK Parti iktidarının sürmesi elzemdir. Bizler de bu amaç, hedef ve duygularla, milletvekili adaylarımızla birlikte günlerdir halkımızın arasındayız. Vatandaşlarımızın ferasetine, ileri görüşlülüğüne inanıyorum. 14 Mayıs’ta da büyük bir farkla sandıklardan tekrar iktidar olarak çıkacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.
    'EN DOĞRU KARARI VERECEĞİNİZE İNANIYORUM'
    Sözlerine, Akdeniz’de 4 yılda hayata geçirdikleri projelerle devam eden Başkan Mustafa Gültak, "Başta Çay ve Barış mahalleleri kentsel dönüşüm projeleri, spora yönelik yatırımlarımız, lise ve üniversitelere hazırlanan gençlerimiz için ücretsiz etüt merkezi olmak üzere, Akdeniz’i dönüştüren ve geleceğe hazırlayan hizmet ve projelere imza attık. Kadınları farklı illerimizde günübirlik gezilere götürüyoruz. Elbette tüm bu hizmetler, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri ile gerçekleşti. Akdeniz’in dönüşümünün sürmesi ve siz değerli vatandaşlarımıza hak ettiğiniz hizmetleri ve kent yaşamını sunabilmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu anlamda 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde en doğru kararı vereceğinize inanıyorum. 14 Mayıs Türkiye'nin kader seçimidir. Halkımıza inanıyoruz; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve milletvekili adayı arkadaşlarımızı yeniden ve çok daha güçlü bir şekilde meclise göndereceğiz" ifadelerini kullandı.
    Eski Bakan Zafer Çağlayan da, Akdeniz ilçesini değiştiren hizmet, proje ve çalışmalarından ötürü Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a da teşekkür etti. 
    Konuşmaların ardından Selçuklar Mahallesi AK Parti Seçim Ofisi'nin açılışı, altında kurdele kesimiyle gerçekleşti. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow