Mersin’de tefeci operasyonu

Mersin’de tefeci operasyonu
expand

Mersin’de tefeci operasyonu

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN’de maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlara yüksek faiz karşılığı borç para vererek, yüksek meblağlı senet imzalatarak tefecilik yapan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından yürütülen hassas ve titiz çalışmalar sonucunda, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza yüksek faiz karşılığı borç para vererek, yüksek meblağlı senet imzalatarak tefecilik yapan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Vatandaşlardan toplamda 70 milyon lira haksız kazanç sağladıkları tespit edilen, gözaltına alınan 3 şüphelinin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda; 135 bin lira nakit para ve çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyette götürülen sorgulanan şüphelilerden 2’sinin bazı vatandaşların ödeme güçlüğü çektiği süreçte ise iş adreslerine giderek zorla tahsilat yapmaya çalıştıkları tespit edildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye gönderilen 3 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken biri ise adli kontrol şatı ile serbest kaldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow