hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bozyazı'da tatilcilere de maske uyarısı yapıldı

    Bozyazıda tatilcilere de maske uyarısı yapıldı
    expand

    Bozyazı'da tatilcilere de maske uyarısı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mithat ÜNAL/BOZYAZI,(Mersin),(DHA)- MERSİN'in Bozyazı ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe denetimi yapıldı. Polis ekipleri Toslaklar Koyu'nda da tatilcileri maske konusunda uyardı.
    İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Deniz, Bozyazı Emniyet Müdürlüğü personelleri ve zabıtaların katılımıyla ilçe genelinde lokantalar, kahvehaneler, kuaförler, aktarlar ve sahilde denetim yapıldı.  Belediye Başkanı Çetinkaya, vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda dikkatli olmaları uyarısında bulundu. Çetinkaya, "Denetimler yapıldı, herhangi bir sıkıntı yok. Vatandaşlarımızın sosyal mesafe, temizlik ve maske konusunda dikkatlerini çekmek istiyoruz. Hassasiyetleri için de teşekkür ederim" dedi. 
    Bozyazı Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de, tatilcilerin ve yerel halkın yoğun olarak tercih ettiği Toslaklar Koyu'nda denetimlerde bulundu. Vatandaşlardan sosyal mesafeyi korunmaları, maske kullanmaları ve hijyen kurallarına uygun hareket etmeleri istendi. Kafe ve restoran sahiplerine de uyarılarda bulunan ekipler çalışan personelleri, masalar arası mesafeye, hijyen kurallarına ve çalışanların maske takmaları konusunda uyardı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow