hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başhekimden maske üreten usta öğreticilere plaket

    Başhekimden maske üreten usta öğreticilere plaket
    expand

    Başhekimden maske üreten usta öğreticilere plaket

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin),(DHA)- MERSİN'de Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Erman Eker, medikal maske üreterek kendilerine büyük destek olan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda görevli öğreticilere plaket verdi.
    Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erman Eker, beraberinde Başhekim Yardımcısı Mesut Yeşilova, Hastane Müdür Yardımcısı Mesut Akdemin ile birlikte kendilerine daha önce ücretsiz olarak 30 bin maske üreterek destek veren Erdemli Halk Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Burada Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük ve Şube Müdürü Mahmut Karaağaç ile görüşen Başhekim Eker, gönüllü olarak maske üreten 19 usta öğreticiye ve kurum adına Ahmet Ateş'e teşekkür plaketi verdi.
    Maske üreten usta öğreticilerin de salgın sürecinde birer kahraman olduğunun altını çizen Başhekim Eker, "Bu zor süreçte tüm ülke gibi Erdemli de çok güzel bir sınav verdi. Biz sağlık çalışanları olarak halkımızın sağlığı için gece gündüz çalışırken aynı gayreti ve özveriyi de siz değerli hocalarımızdan gördük. Sizler de gece gündüz çalışarak maske ürettiniz ve bu süreçte sizler de birer kahramanlarsınız. Tarih, sizleri ve emeğinizi hiçbir zaman unutmayacak. Hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow