hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdemli'de işletmecilik ve teknoloji zirvesi

    Erdemlide işletmecilik ve teknoloji zirvesi
    expand

    Erdemli'de işletmecilik ve teknoloji zirvesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA) - MERSİN Üniversitesi Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu tarafından düzenlenen 6’nci 'Geleneksel İşletmecilik ve Teknoloji Zirvesi' başladı.
    Erdemli Kültür Merkezi'nde 3 gün sürecek olan İşletmecilik Ve teknoloji zirvesinde konuşan Kaymakam Avni Kula, günümüzde teknolojiyi takip ederek, yararlanın çok büyük önem arz ettiğini belirterek, "Gençlerimizin teknolojiye duyduğu ilgi gerçekten takdire şayan bir gelişimdir. Önceki yıllarda birçok kişinin uzun sürede yaptığı işler artık teknoloji sayesinde daha kısa ve insan gücü kullanmadan yapılabiliyor. Dünya da artık teknoloji yarışları başlamış durumda. Teknolojiyi en iyi şekilde kullanmak ve yaşamına katkı sağlayacak düzeyde bilmek artık insanoğlunun kaçınılmaz bir gerçeğidir" dedi.
    Mersin Üniversitesi Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Cemile Celik ise, öğrencilerin gerek işletme gerekse bilişim sektöründeki gelişmeleri sektör temsilcileri ile takip etmesinin çok önemli olduğunu söyledi.
    Konuşmaların ardından sunumlara geçildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow