hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdemli'de örnek fırıncıya plaket

    Erdemlide örnek fırıncıya plaket
    expand

    Erdemli'de örnek fırıncıya plaket

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ,(Mersin),(DHA)- MERSİN'in Erdemli ilçesinde koronavirüs salgını kapsamında hijyen tedbirlerine uyarak örnek davranan fırın işletmecisi Mustafa Yokuş'a plaket verildi. 
    Erdemli'de koronavirüs salgın tedbirlerine uyan işletmeler kamu kurum ve kuruluşların yetkili personelleri tarafından denetlenmesinin ardından kurallara uyan işletmeler belirlendi. İlçe Kaymakamı Avni Kula ve Erdemli Esnaflar Odası Başkanı Halil Metik hijyen tedbirlerine uyarak örnek davranan fırın işletmecisi Mustafa Yokuş'a teşekkür plaketi verdi. 
    Plaket tesliminde konuşan İlçe Kaymakamı Avni Kula, "Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde, çalışanların kılık kıyafetleri, fırınların temizliği ve hijyeni, ham maddelerin saklanma şartları, ürünlerin son kullanma tarihleri, koronavirüs nedeniyle alınan önlem ve uyulması gereken kurallara tam anlamıyla riayet eden işletmemize örnek davranışından ötürü teşekkür plaketi veriyoruz. Kötü koşullarda üretim yapılan yerlere nasıl cezai işlem yapılıyor ise işini güzel ve temiz yapan işletmelerimizi de ödüllendiriyoruz. Ben işletme sahibi Mustafa beye ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
    Erdemli Esnaflar Odası Başkanı Halil Metik ise, önceliklerinin halk sağlığı olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu: "Halkımızın sağlığı için yapılan denetimlerde kurallara harfiyen uyan ve örnek işletmemize teşekkür ediyoruz. Esnaflarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Hangi esnafımız sıkıntıda ise bizlere ulaşsın ve gerekli yardımların yapılması konusunda destek olalım. Bizler esnaflarımız için varız ve çalışmamıza devam edeceğiz. Bu zor süreçte hep birlikte olmamız gerekiyor. Ben bu zor süreçte birbirine kenetlenen ve örnek işletmeler ile halkımıza hizmet eden bütün esnaflarımızı tebrik ediyorum." 
    Merkez mahallesi Ulu Cami yanında bulunan fırının örnek işletmecisi Mustafa Yokuş da "Biz işletme olarak 16 kişilik ekibimizle gerekli özeni göstermeye çalışıyoruz. Halkımızın sağlığı bizler için en önde gelir. Onun için kurallara harfiyen uymaya çalışıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    .

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow