hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdemli'de staj için protokol

    Erdemlide staj için protokol
    expand

    Erdemli'de staj için protokol

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER ERDEML(Mersin)(DHA) -MERSİN’in Erdemli ilçesinde, üniversite öğrencilerinin ilçede bulunan uygun işletmelerde staj yapabilmelerini sağlamak amacıyla Mersin Üniversitesi Uygulamalı Teknoloji İşletmecilik Yüksek Okulu (UTİYO) ile Ticaret ve Sanayi Odası arasında staj protokolü imzalandı.
    Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine Mersin Üniversitesi UTİYO Müdürü Doç Dr. Ufuk Sarı, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Orhan Sarı, ETSO Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ufuk Orhan ve ETSO Yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmza töreninde konuşan UTİYO Müdürü Doç.Dr. Buğra Sarı, "Üniversitede okuyan öğrencilerimizin staj alanlarını daha genişletmek ve daha iyi bir eğitim programı uygulamak amacıyla Erdemli Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte staj protokolü anlaşması yaptık. Yapılacak olan protokol ile, öğrencilerimiz Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyelerin işletmelerinde staj yapabilme olanağı oluşacak” dedi.
    ETSO Başkanı Orhan Sarı ise, oda olarak eğitime her zaman katkı sunmayı birinci öncelik olarak gördüklerini ifade etti. Konuşmaların ardından hazırlanan staj protokolü UTİYO Müdürü Doç. Dr. Buğra Sarı ve ETSO Başkanı Orhan Sarı arasında imzalandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow