hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarma, depremzede çocuklarla oyun oynadı

    Jandarma, depremzede çocuklarla oyun oynadı
    expand

    Jandarma, depremzede çocuklarla oyun oynadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ ERDEMLİ(Mersin)(DHA) -KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin ardından Mersin'in Erdemli ilçesine gelen depremzede çocuklar, Jandarma ekipleri ile oyunlar oynayıp güzel bir vakit geçirdi.
    Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Birlikte İyileşeceğiz” projesi kapsamında Erdemli’de depremzede çocuklara yönelik oyun etkinliği düzenlendi. Erdemli Futbol sahasında düzenlenen oyun etkinliğine Mersin İl Jandarma Komutan vekili  Albay Mehmet Özkul, Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Erdemli İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Erhan Erdoğan, daire müdürleri, Jandarma personelleri ve 200 depremzede çocuk katıldı. Etkinlik çerçevesinde, depremzede çocuklarla Jandarma personelleri seksek, bovling, basketbol, futbol, boyama etkinliği, palyaço, sihirbaz gösterileri gibi oyunlar oynanırken aynı zamanda çocuklar jandarma araçlarına ve motosikletlerine binerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkarttılar.
    Mersin İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Özkul, "Depremzede çocuklarımızın deprem etkisinden kurtarmaları ve normal hayata uyum sağlamaları için “Birlikte İyileşeceğiz” projesi kapmsamında oyun etkinliği düzenlendik. Bu etkinlikte 50 tane personelimiz görev aldı. Çocuklarımızın yüzü gülüyor. Onlar da bizler de mutlu oluyoruz" dedi. Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu ise, "Erdemli halkı çok güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiler. 2600 depremzede öğrencimiz ilçemizde eğitim ve öğretimini yapıyor. İnşallah çocuklarımız kısa sürede depremin etkisinden kurtulur ve normal hayatlarına dönerler" diye konuştu. Etkinlik boyunca çocuklar ve jandarma personelleri oyunlar oynadıktan sonra çocuklara balon ve meyve suyu ikramında bulunuldu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow