hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ormancılar Erdemli’de toplandı

    Ormancılar Erdemli’de toplandı
    expand

    Ormancılar Erdemli’de toplandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ ERDEMLİ(Mersin)(DHA) -MERSİN’in Erdemli ilçesinde, bir araya gelen ormancılar, hedeflenen politikalar çerçevesinde kamu kaynaklarını tasarruf tedbirlerine uygun olarak yönetilmesini görüştü.
    Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü'nde gerçekleşen toplantıya Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Yaşar Yaman Sağlam ve Ali Kişi, orman işletme müdürleri, şube müdürleri, fidanlık müdürü, etüt proje başmühendisi katıldı.
    Toplantıda konuşan Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, "Orman Genel Müdürlüğümüzün politikaları çerçevesinde hedeflerimize ulaşmak için işletme müdürlerimizden isteğim adaletli, hoşgörülü, güler yüzlü olmaları, iş disiplinine uygun hareket etmeleri, bizlere emanet edilen kamu kaynaklarını tasarruf tedbirlerine uygun şekilde yönetmeleridir. Programlarımızı yılın son çeyreğine bırakmadan, Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüz politikalarına yakışır şekilde, kaliteden ödün vermeme, kontrolü elden bırakmama konusunda hassas davranacağınızı biliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
    Orman İşletme Müdürlerinin yaptıkları sunumlar ve şube müdürlerinin sorun ve çözüm önerilerinin ardında toplantı sona erdi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow