hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tuna, Mersin İdmanyurdu'nu unutmadı

    Tuna, Mersin İdmanyurdunu unutmadı
    expand

    Tuna, Mersin İdmanyurdu'nu unutmadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, şuan Süper Amatör Lig'de mücadele den Mersin İdmanyurdu'nu adım adım Süper lig'e taşıyacaklarını söyledi.
    Başkan Tuna, Erdemli ilçesine bağlı Kargıpınarı Mahallesi'nde seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. Mersin'i; tarım, sanayi, lojistik, turizm, sanat ve spor alanında daha da büyüteceklerinin ve üniversite şehri yapacaklarının sözünü veren Tuna, "Genel idarenin yapacağı projeler, büyükşehirin projeleri ile entegre olacak ve ilçe belediyesinin projeleriyle de koordineli bir çalışma gerçekleştirilecek. Sonucunda Erdemli ve Mersin kazanacak. Gençlerimizle, kadınlarımızla, engellilerimizle, yaşlılarımızla, toplumumuzun bütün katmanındaki dezavantajlı insanlarımızla birlikte huzurlu bir Mersin yapacağız. Sosyal barışı tesis etmek sureti ile bu kenti barışın ve kardeşliğin en üst olacağı noktaya getireceğiz" dedi.
    Mersin'in spor kulüplerinin geleceği bir kamp merkezi haline getireceklerini de dile getiren Tuna, "Mersin İdman Yurdumuzu adım adım Süper Lig'e çıkartmak için adım adım lig atlaması yapacağız. Bunu yaparsak biz yaparız. Sporun içinden gelen ve sporun alt yapısına değer veren bir belediye başkanıyım. Kentimizle ilgili özlemlerimiz ve hayallerimiz var. Hep birlikte yaşayan ve yaşatan bir Mersin olacağız" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow