hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yaşlı çiftten hastane için 375 bin liralık bağış

    Yaşlı çiftten hastane için 375 bin liralık bağış
    expand

    Yaşlı çiftten hastane için 375 bin liralık bağış

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mehmet DOĞANER ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-MERSİN’in Erdemli Devlet Hastanesi'nin acil servisinin tadilatında kullanılmak üzere Rahmi Gül (73) ve eşi Birgül Gül (68) tarafından 375 bin liralık yardımda bulunuldu. 
    Rahmi ve  Birgül Gül çiftin hastane tadilatında kullanılmak üzere yaptığı yardımdan dolayı plaket töreni düzenlendi. Erdemli Devlet Hastanesi'nde düzenlenen plaket törenine Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Ceviz, Mersin Kamu Hastaneleri Başkanı Opr. Dr. Erman Eker, Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Deliktaş ve hastane idarecileri katıldı. Hayırsever Rahmi Gül, "Bu hayatta yaşayıp gidiyoruz. Önemli olan yaşam sonunda hayırlı bir şeyler bırakmaktır. Ben emekli bir bankacıyım ve Mut ilçesinde Mayalı Mahallesi'nin muhtarlığını yapıyorum. Çok şükür kazancımı paylaşmak için çaba gösteriyoruz. En büyük yatırım ise insana yapılan yatırımdır. Sağlık olmaz ise hiçbir şey olmaz. Onun için her zaman yardım yapmak için çaba gösteriyoruz. Bu nedenle Erdemli Devlet Hastanemizin acil servisinde tadilat yapılacağını duyduk. Biz de bu tadilata destek olmak istedik. Eşimle birlikte tadilatta kullanılmak üzere 375 bin lira yardım yaptık. Bu sadece Erdemli ile sınırlı kalmayacak. İlimizin bir çok ilçesinde hastanesinde yardımda bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Allah yardımlarımızı kabul etsin ve insanlarımıza hayırlı olsun" dedi.
    Mersin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz ise, yaptığı konuşmada, "Öncelikle bu kriz dönemlerinde en çok ihtiyaç olan sağlık alanına çok güzel ve örnek bir davranışta bulunarak destekte bulunan Rahmi amcamıza ve kıymetli eşi Birgül teyzemine çok teşekkür ederim. Rahmi amcamız bu tür destekleri her zaman vermektedir. Sadece Erdemli'de değil bir çok ilçemizde Tıp Fakültesinde okuyan öğrencilerimize de burs vererek destek oluyor. Rahmi amcamız ve Birgül teyzemiz gibi hayır sever vatandaşlarımızın artması dileği ile kendilerine teşekkür eder, sağlıklı uzun ömürler dilerim" diye konuştu.
    Konuşmaların ardından hayırsever çifte İl Sağlık Müdürü Ceviz, Mersin Kamu Hastaneleri Başkanı Eker ve Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Deliktaş tarafından yaşlı çifte teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow