hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Tuna: Projelerimizle meydanlardayız

    Başkan Tuna: Projelerimizle meydanlardayız
    expand

    Başkan Tuna: Projelerimizle meydanlardayız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GÜLNAR(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Gülnar ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, siyasetin, kader ve kısmet meselesi olduğunu dile getirerek, projeleri ile meydanlara çıktığını söyledi.
    Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Gülnar’da ilçesinde ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Tuna, burada İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhur İttifakı MHP Gülnar Belediye Başkan Adayı alpaslan Ünüvar ile birlikte bölge ve pazar esnafını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Tuna, Gülnar’da Merkez Camii karşısında hazırladıkları seçim ofisinin açılışını da gerçekleştirdi.
    Burada projelerini paylaşarak vatandaşlara hitap eden Tuna; "Seçim sathı mahallinde üç türlü propaganda vardır. Kara, beyaz ve gri. Kara propaganda karşındaki rakiple uğraşan, gri biraz rakip biraz kendini ifade eden, beyaz propaganda da tamamen kendini ifade edendir. İşte biz yıllardır siyasetimizde kendimizi ve yapacaklarımızı anlattık. Millet, tabi ki söyleyene ve ne söylediğine bakıyor. Güven veriyor mu vermiyor mu. Allah’a şükürler olsun ki Hamit Tuna ne söylediyse hepsini yerine getirmiştir" dedi.
    Tuna, kentte 5 binlik planlarla ilgili çalışmayı 31 Mart’tan sonra hemen uygulamaya geçireceklerinin müjdesini de vererek; "Plan olmazsa bu kenti istediğiniz gibi şekillendiremezsiniz. İnşallah 31 Mart’tan sonra 5 binlik planları hemen bitireceğiz.15 yıldır aynı zamanda Belediye Meclis Üyesiyim. 5 binlik plan yapma çalışması 8 yıldır devam ediyor. Yapılan yer; Otobanın altı, doğuda otobanın batısı, batıda Tece’ye kadar otobanın kestiği o alan yani şehrin yaşam alanı olarak belirlenen yeri.8 senede daha yeni çıkarıldı. Bir kurum görüşü için 2 sene bekleniyor. Belediyecilik, ilgi, bilgi ve takiptir. İşinizle ilgili olacaksınız, konularla bilgili olacaksınız ve işinizi takip edeceksiniz. Bunu doğru yapmazsanız maazallah aday bile olamazsınız. Birileri aday olamıyor suçu Hamit Tuna’ya atıyor. Bu iş 1 Ocak tarihi itibariyle seçim takviminde belli. Biz bir gün önce adaylık başvurumuzu yaptık ve evrakımızı aldık. CHP’nin adayı da 3 gün önce başvurusunu yapmış. Siz niye bekliyorsunuz. Hiç mi kurumsal kimliğiniz yok. Bir de tutmuşlar Hamit Tuna hakkında suç duyusunda buluyorlar. Hamit Tuna delikanlı adamdır. Onunla, bununla, şahısla uğraşmaz" diye konuştu.
    Açılışının ardından Başkan Tuna, ilçeye bağlı Köseçobanlı, Kuskan ve Zeyne mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi ve Gülnar ölçeğinde hazırladıkları projelerini anlattı. Tuna, daha sonra ise Zeyne Mahallesi’nde bulunan Zeynel Abidin Türbesi’ni de ziyaret etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow