hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Minik yazarlardan Koca'ya ziyaret

    Minik yazarlardan Kocaya ziyaret
    expand

    Minik yazarlardan Koca'ya ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GÜLNAR(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Gülnar ilçesinde hayata geçirilen 'Öykü Kitabı Oluşturma' projesi kapsamında hikayeler yazan geleceğin yazarları kitaplarını Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'ya hediye etti.
    Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce geleneksel olarak her yıl yürütülen 'Öykü Kitabı Oluşturma' projesi tamamlandı. Proje sonucunda 'Hikaye Fısıldayan Çocuklar' kitabına hikayeler yazan ortaokul öğrencileri, iki öğretmen ve Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kadim, İl Milli Eğitim Müdürün Adem Koca'yı makamında ziyaret etti.
    Küçük yazarlar, çocukların yüreklerinden süzülen hikayelerin bir araya getirilmesiyle oluşturulan 'Hikaye Fısıldayan Çocuklar' kitabını İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'ya armağan ederek, destekleri için çok teşekkür etti.
    Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Evlatlarımızın böyle projeler içinde yer almasından gurur duyuyoruz. Onların kendilerini ifade etmeleri, büyük bir özgüvenle yazdıklarını yayımlamaları, küçük yaşlardan itibaren duygu ve düşüncelerini dışa vurmaları çok kıymetli. Bu projeyi yıllardır başarıyla yürüterek gelenekselleştiren Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, projede emeği geçen tüm meslektaşlarıma ve aklı selim, zevki selim, kalbi selim evlatlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow