hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adalet Ormanı’nda fidanlar toprakla buluştu

    Adalet Ormanı’nda fidanlar toprakla buluştu
    expand

    Adalet Ormanı’nda fidanlar toprakla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlüleri tarafından Orman Haftasında "Adalet Ormanı’nda fidan dikim ve bakın etkinliği gerçekleştirildi.
    Adalet Bakanlığınca, mart ayı boyunca infaz uygulamaları kapsamında Türkiye genelinde eş zamanlı olarak Orman Haftası süresince tüm Denetimli Serbestlik Müdürlükleri Açık Ceza İnfaz Kurumlarında Orman Bölge Müdürlükleri ile işbirliği yapılarak 'Adalet Ormanı' oluşturulması planlandı. Bu kapsamda Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Mustafa Yakar ve Nebi Kurtgöz, Cumhuriyet Savcısı Necdet Yalçın Şen, Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Mersin Denetimli Serbestlik Müdürü Taner Kocalar, Mersin Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Recep Göğüş, ilgili kurumların personeli ile Mersin Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlülerinin katılımıyla 'Adalet Ormanı'nda 400 adet fidan dikimi ve bakım yapıldı.
    Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında oluşturulan 'Adalet Ormanı'nda, hükümlüler tarafından fidan dikim ve bakım çalışmaları bundan sonrada devam edeceği öğrenildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow