hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Nebati, Mersin'de sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu

    Bakan Nebati, Mersinde sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu
    expand

    Bakan Nebati, Mersin'de sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- HAZİNE ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin'de sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi.
    Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, seçim çalışmaları kapsamında Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada konuşan Bakan Nebati, yapımı süren Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda test uçuşunun gerçekleştirildiğini söyledi. Önümüzdeki 1-2 ay içinde Çukurova Bölgesel Havalimanı hem ticari hem de yolcu taşıma açısında büyük bir kolaylığı sağlanacağı kaydeden Bakan Nebati, "İnşallah önümüzdeki 1-2 ay içinde biz, Çukurova Bölgesel Havalimanı ile Mersinli ve Adanalı kardeşlerimizin kendi ürünlerini hızlı bir şekilde satması ve yolcuların bu bölgeye intikali noktasında büyük bir kolaylığı sağlamış olacağız" diye konuştu.
    Bakan Nebati, Silifke ilçesi çıkışındaki Limankale tünelinin bittiğini, Akdeniz Sahil Yolu'nda Aydıncık ile Gözce arasındaki 3 tünel ve 1 viyadükün ise açılışa hazır hale getirildiğini kaydetti. Bakan Nebati ayrıca Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu'nun temelinin de yakın zamanda atılacağını belirterek, kentte yatırım değeri 8 milyar 291 milyon liralık 246 projenin hizmete hazır hale geldiğini anlattı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow