hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Seçer, 'Muhtarlar Günü'nü kutladı

    Başkan Seçer, Muhtarlar Gününü kutladı
    expand

    Başkan Seçer, 'Muhtarlar Günü'nü kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, hizmetlerin etkin ve hızlı sürdürülmesi amacıyla muhtarlarla işbirliği ve dayanışma içinde olmayı sürdüreceklerini söyledi.
    Başkan Seçer, yayınladığı mesajla '19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı. Muhtarların, vatandaşların beklentilerinin karşılaması ve sorunların çözüme kavuşturulmasındaki önemini vurgulayan Seçer, "Vatandaşlarımıza hizmet yolunda muhtarlarımızı belediyemizin gören gözü, vatandaşa uzanan hizmet eli olarak görüyor ve önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerine inanıyorum. Yerel yönetimdeki en önemli paydaşlarım olan muhtarlarımıza belediyemizin kapıları daima açıktır" dedi.
    Muhtarlardan gelen istek, şikayet ve önerileri hızlı çözümlemek için Teksin Mersin İletişim Koordinasyon ve Analiz Merkezi bünyesindeki muhtar platformu üzerinden çağrı karşılama hizmeti vermeye başladıklarını dile getiren Seçer, "185 çağrı hattımız, 7 gün 24 saat muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetindedir. Güzel kentimizde 16 bin kilometrekareye yayılan hizmetlerimizi daha hızlı ve etkin bir şekilde yürütmek amacıyla muhtarlarımız ile her zaman iş birliği ve dayanışma içinde olmayı sürdüreceğiz. 13 ilçemizin 805 mahallesinde yaşayan tüm vatandaşlarımızın sorunlarını bize ileten, vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesi gören, bizimle çözüm ortaklığı yapmaya çalışan tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum" ifadesini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow