hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Geleceğin hekimleri, tiyatro sahnesinde

    Geleceğin hekimleri, tiyatro sahnesinde
    expand

    Geleceğin hekimleri, tiyatro sahnesinde

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuyan geleceğin doktor adaylarının büyük bir başarı ve performansla sergilediği, Alexander Dinelaris’in yazdığı; 'Kaos Teorileri' adlı tiyatro oyunu izleyenlerden tam not aldı.
    Mersin Üniversitesi (MEÜ) Uğur Oral Konferans Salonu’nda sergilenen oyunun gösterimini, fakülte öğrencileri ve yakınlarının yanı sıra, MEÜ Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kaleağası, MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Meltem Nass Duce, Prof. Dr. Naci Tiftik, Prof. Dr. Zeliha Kurtuoğlu Olgunus, Prof. Dr. Ethem Akbaş, Prof. Dr. Alev Bobuş, Dr. Öğretim Üyesi Nalan Tiftik ve Doç Dr. Yasemin Yuyucu Karabulut da izledi.
    Geleceğin doktor adaylarının sahne aldığı; Alexander Dinelaris’in yazdığı, Ekin Tuncay Turan’ın çevirdiği, yönetmenliğini Bilal Hamad’ın; yönetmen yardımcılığını da Atakan Kılınç’ın yaptığı oyunda, MEÜ Tıp Fakültesi öğretim Üyesi Prof. Dr. Feramuz Demir Apaydın da rol aldı.
    Kara komedi türündeki önemli eserlerden biri olan 'Kaos Teorileri’ oyunu; evrendeki düzensizliklerin aslında düzenli olduğunu öngören ve buna dair elinde delileri bulunan bir teoriyi gözler önüne seriyor.
    Oyunu etkili bir performans ve büyük başarıyla sergileyen MEÜ Tıp Fakültesi öğrencileri, gösterim sonunda salonu dolduran izleyicilerden yoğun alkış aldı.

    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow