hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mezitli'deki iyilik, başka şehirlere sıçradı

    Mezitlideki iyilik, başka şehirlere sıçradı
    expand

    Mezitli'deki iyilik, başka şehirlere sıçradı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Mezitli Belediyesi'nin öncülüğünde başlatılan iyilik hareketine İzmir ve Ankara'dan katkı sunuldu. İki kentte yaşayan vatandaşlar, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere giysi yardımında bulundu.
    Mezitli Belediye Başkanı Neşet TARHAN, Hareketin büyük bir hızla yayıldığını, binlerce ihtiyaç sahibine destek olmanın yanında kente çok sayıda eser kazandırdığını anlattı. Başkan Tarhan, "Her zaman söylediğimiz gibi, Mezitli'de iyiliğin bulaşıcı olduğunu bir kez daha görmüş olduk. İyilik, insanları birbirine yakınlaştıran görünmez bir yoldur. Dayanışma çağrımız Mezitli sınırlarını aşarak, halka halka diğer illere yayıldığını görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Yeni yıl öncesi; İzmir'den Zeynep Akay, Ankara'dan Jale Mekiş Diker, Mezitli'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere belediyemiz yardımlaşma evine bağışta bulundular. Bugüne kadar çağrımıza destek veren gönlü güzel insanların hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz" dedi.
    Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam ettiklerini aktaran Tarhan, "Mezitli ailesini büyütmek için çalışıyoruz. Bu ailenin içerisine herkesin girmesini, belediyemizin çalışmalarında görev almasını, destek vermelerini istiyoruz. Tüm STK ve kuruluşları, kentimizin, halkımızın yararına olacak projelerde buluşturmak gerekiyor. Bu iletişimi ne kadar büyütürsek faaliyetlerimiz daha verimli olacaktır. Dar alanda yapılan işlerde başarı kazanılması imkansızdır. Belediyeler bile tek başlarına bir şey yapamıyor. Yeni belediyecilik anlayışı da bu şekilde zaten. Bu da ancak halkın ve sivil toplum katılımları ile mümkündür" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow