hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MSYD Akdeniz Rehabilitasyon Merkezi açıldı

    MSYD Akdeniz Rehabilitasyon Merkezi açıldı
    expand

    MSYD Akdeniz Rehabilitasyon Merkezi açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/ MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği (MSYD) Akdeniz Rehabilitasyon Merkezi'nin açılırken, fizik tedavi ve evde bakım hizmeti verecek.
    Merkezin açılışı, AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç ve dernek yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.
    Rehabilitasyon merkezinin açılışında konuşan Milletvekili Yılmaz; rehabilitasyon merkezinin kendisini çok heyecanlandırdığını belirterek, "Muhtaç insanlara yardım etmenin heyecan vericidir. İhtiyaç sahibi kardeşlerimize her platformlarda sahip çıkılması gerekir. Bu ortamda açtığımız bu rehabilitasyon merkezinin, hayırlara vesile olmasını diliyorum; niyet ve akıbet hayır olsun, başarılar diliyorum" dedi.
    Belediye Başkanı Gültak da açılışta yaptığı konuşmada;  "AB Sivil Koruma ve İnsani Yardım Operasyonları Birimi (ECHO) fonu ve ulusal bir derneğimiz ile birlikte rehabilitasyon türünden bir hizmetin gerçekleşmesi çok önemli. Biz de belediye olarak mazlum kesimlere hizmet ulaştırma noktasında bir protokol imzalayarak bu süreci başlattık. Vatanlarını terk etmek zorunda kalarak; ülkemize ve kentimize sığınan tüm insanlara hayırlı olmasını temenni eder, derneğin çalışmalarında başarılar dilerim" diye konuştu.
    MSYD Başkanı Erdem Ayçiçek, "Akdeniz Belediyesi işbirliğinde, ECHO desteği ile MSYD olarak açılışını gerçekleştirdiğimiz Akdeniz Fizyoterapi Merkezimizin hayırlara vesile olmasını dileriz. Fizik Tedavi Merkezimizdeki hizmet modelimizin, merkezdeki hizmetlerimizin yanı sıra çok kapsamlı evde bakım hizmetlerini de içerdiğini belirtmek gerekir. Mersin ve civar bölgelerdeki ihtiyaçlara yönelik olarak sivil toplum ve kamu işbirliğinin çok önemsediğimizi vurgulamak isteriz. Bizim kültürümüz, hayırda yarışmayı öğütler. Neticede iyi insanların iyi niyetlerle bir araya gelmesi böyle hayırlı işlerin gerçekleştirilmesine vesile olur. Bu vesile ile Akdeniz Belediyemiz ile birlikte insanî alanda daha farklı pek çok projeyi de hayata geçirmek istediğimizi, burada bir kez daha dile getirmek isteriz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow