hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tuna, trende projelerini anlattı

    Tuna, trende projelerini anlattı
    expand

    Tuna, trende projelerini anlattı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Mersin-Adana seferini yapan trende projelerini anlattı.
    Trendeki vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Tuna, seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerden söz etti. Toplumun her kesiminden görüş alarak Mersin'i halkla birlikte yöneteceklerinin altını çizen Tuna, 15 yıllık Toroslar Belediye Başkanlığı görevinde de 'ben yaptım oldu mantığı' ile değil ortak akılda buluşarak hizmet ürettiklerini kaydetti.
    Seçimlerde Cumhur İttifakı'nın desteklenmesini isteyen Tuna, "Mersinli bizi tanıyor. Projelerimizi hazırlarız, eğer vatandaşlarımız hazırladığımız projeyi beğenmezlerse değiştirip onların istediği şekilde revize ediyoruz ya da tamamen değiştiriyoruz. Halkımızın teveccühleri, Cenab-ı Allah'ın takdiri ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanmamız durumunda aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Yatırımlarımızın odağında insan olan bir anlayışla çalışacağız ve bu anlayışla doğru projelerin altına imza atacağız" dedi.
    Tuna, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow