hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Su’dan havadan trafik denetimi

    Vali Su’dan havadan trafik denetimi
    expand

    Vali Su’dan havadan trafik denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN Valisi Ali İhsan Su, Kurban Bayramı tatili süresince trafik akışının daha düzenli ve güvenli sağlanması amacıyla havadan denetim yaptı.
    Kurban Bayramı tatili süresince Mersin genelinde trafik akışının daha düzenli ve güvenli sağlanması amacıyla 'Trafik Kazalarını Önleme Planı' kapsamında Tarsus-Pozantı D-750 Karayolu üzerinde helikopter ile havadan yapılan trafik denetimleri Vali Ali İhsan Su’nun katılımıyla gerçekleşti.
    İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından müşterek icra edilen ve trafik denetim faaliyetlerinin etkinliğinin arttırılarak, karayollarında gözlemlenen ihlallerin önlenmesinin amaçlandığı denetimlere Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay İsmail Gökçek de katıldı.
    Karadan Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı asayiş ve trafik ekiplerinin de katıldığı denetimlerde, 321 arac kontrol edilirken, sürücülerin tamamının trafik kurallarına uymaları sonucu hiçbir yol kullanıcısına trafik idari para cezası uygulanmadığı ve bu durumun memnuniyet verici olduğu bildirildi.
    İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından helikopter ve drone ile havadan yapılan trafik kontrollerin bundan sonra da devam edeceği açıklandı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow