hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mut ve Silifke'den deprem bölgesine yardım malzemesi gönerildi

    Mut ve Silifkeden deprem bölgesine yardım malzemesi gönerildi
    expand

    Mut ve Silifke'den deprem bölgesine yardım malzemesi gönerildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Murat SÖZERİ-Mehmet OKUR/MERSİN, (DHA)- MERSİN'in Mut ve Silifke ilçelerinden deprem bölgesine yardım malzemeleri gönderildi. 
    Mut Kaymakamlığı önderliğinde ilçe belediyesi ve STK'ların destek verdiği yardım kampanyasında toplanan malzemeler ilçeden yola çıktı. İlçe halkının duyarlılığı için teşekkür eden kaymakam Batuhan Bingöl, “Kısa süre içerisinde 4 tır yardım malzemesi toplandı. Yardım toplama işimiz devam ediyor. Toplanan yardımları tüm deprem bölgelerine göndermeye devam edeceğiz” dedi. Gönderilen malzemeler arasında, battaniye, su, konserve, giyim eşyaları ve  fener yaralıyor.
    Silifke ilçesinde de, depremde zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere hazırlanan yardım konvoyunu dualarla bölgeye gönderdi. Belediye Başkanı Altunok, vatandaş ve hayırseverlerin de katkılarıyla hazırladıkları yardım konvoyunu dualarla deprem bölgesine yolladıklarını açıkladı. Başkan Altunok, “Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 10 ildeki depremzedeler için ilçemiz Silifke’de yardım malzemeleri topluyoruz. Vatandaş, ve hayırseverlerimizin de katkıları ile hazırladığımız yardım konvoyumuzu ve iş makinalarımızı deprem bölgelerimize gönderiyoruz" diye konuştu. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow