hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nihat Mustul'dan 'Gülümseyenler' fotograf sergisi

    Nihat Mustuldan Gülümseyenler fotograf sergisi
    expand

    Nihat Mustul'dan 'Gülümseyenler' fotograf sergisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Murat SÖZERİ/MUT(Mersin)(DHA) - MERSİN'in Mut İlçesinde Çıtlık Dergisi sahibi yazar Nihat Mustul'un çektiği fotograflardan oluşan Gülümseyenler Fotograf Serigisi açıldı.
    Tarihi Taşhan’daki serginini açılışına; Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Selahattin Arslan, Mut Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Salgur, Ak Parti İlçe Başkanı Soner Solak, STK temsilcileri, Mut Çıtlık Doğa Gezginleri üyeleri ve sanatseverler katıldı.  Sergi açılışında konuşan Nihat Mustul, yaklaşık 20 yıldır amatörce fotoğraf çektiğini ancak kendisini fotograf sanatçısı olarak görmediğini belirterek; “Bu fotoğraf sergisini açma nedenimin birincisi, bilgisayarımda bu fotoğraflar durduğu sürece ölü fotoğraflar olarak kalacaktı.İkincisi insanı, insan emeğini, fotoğrafı, andurduranı önemsediğim için. Üçüncüsü, insan yaşamında gülümsemenin önemini öne çıkarmak, dördüncüsü pandemiden bu yana sosyal yaşamımız tamamen bitme noktasına gelmesi, beşincisi ise insanın kendisini önemsemesi için. Eminim ki, burada kendisini görenler, bu saatten sonra kendilerini daha çok önemseyecekler” dedi. 
    Sergide satış yapılmayacağını belirten Mustul; fotoğraflarda yer alanlara, hayatta olmayanların ise yakınlarına, fotoğrafları armağan edeceğini söyledi.  Sergide, Mustul’un 20 yıl boyunca çektiği 18 portre fotoğraf yeralıyor. (DHA)

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow