hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Silifke'nin yeni başkanı göreve başladı

    Silifkenin yeni başkanı göreve başladı
    expand

    Silifke'nin yeni başkanı göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erol OKUR/SİLİFKE(Mersin), (DHA) - MERSİN'de Silifke Belediyesi'nin yeni başkanı MHP'li Mücahit Aktan mazbatasını alarak göreve başladı.
    Seçimi kazanmasının ardından yeni seçilen belediye meclis üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu'na giden Aktan, mazbatasını alıp resmi olarak görev başı yaptı. Daha sonra eski başkan Mustafa Turgut'tan görevi devralan Aktan, "Yapacağımız herşey, sizlerin mutluluğu ve refah seviyenizin yükselmesi için olacaktır. Güzel Silifkemize bir kimlik kazandırarak layık olduğu en yüksek yere taşıyacağız. Bunu hep birlikte başaracağız. Rabbim bu kutlu yolda bizleri muaffak etsin. Sayın Mustafa Turgut'a yeni hayatında başarılar diliyorum. Kendisinin her zaman yanındayız. Seçim süresince olumsuz bir şey olmadı ama oldu ise kendilerinden özür diliyorum. Ekmeğini alın teriyle kazanan hiç kimseyle bizim problemimiz olmaz. Bu nedenle gönlü rahat olsun" dedi.
    Eski başkan Mustafa Turgut ise Aktan'ı tebrik ederek, "Bu bir yarıştı siz kazandınız. Silifke'ye hizmet etmek çok büyük bir onurdur. Silifke tarihine bir iz bırakabilmek bizim için büyük bir mutluluktur" diye konuştu. Başkan Aktan daha sonra tebrikleri kabul etti.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow