hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Silifke'ye hayvan besleme noktaları konuldu

    Silifkeye hayvan besleme noktaları konuldu
    expand

    Silifke'ye hayvan besleme noktaları konuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE,(Mersin),(DHA)- MERSİN'in Silifke ilçesinde birçok bölgeye hayvan besleme noktaları oluşturuldu. 
    Silifke Belediyesi, Kent Konseyi, Kimsesiz Canları Koruma Derneği (KİMCANKO) ile İlçe Orman İşletme Müdürlüğü'nün katkılarıyla hayvanlar için beslenme noktaları açıldı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki projenin açılışı Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunuk, Silifke Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadığolu Kimsesiz Canları Koruma Derneği Başkanı Saadet Sayın ve dernek üyelerini katılımıyla yapıldı.
    Silifke Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadığolu, “Şehir içerisinde barınamayarak  ormanlık alana kaçan sokak hayvanlarının kırsal alanda yaşamlarına devam edebilmeleri için oluşturulan beslenme noktalarına önümüzdeki günlerde can suyu havuzları ve hayvan barınma noktalarının da ekleneceğiz” dedi.
    Kimsesiz Canları Koruma Derneği Başkanı Saadet Sayın ise bu projeyi hayata geçirilmesinde katkısı bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow