hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belediye ekipleri bozulan yolları onarıyor

    Belediye ekipleri bozulan yolları onarıyor
    expand

    Belediye ekipleri bozulan yolları onarıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS, (Mersin), (DHA)- MERSİN'de Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sokaklarda taş döşeme ve yolların bakım onarımını genişleterek çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyor.

    Belediye Fen İşleri ekipleri Kızılmurat Mahallesinde, bozulan taş döşeme yolların onarımı için çalışmalar yürütüp aksaklıkları giderirken,  Muhtarlık Binası ile yine aynı mahallede bulunan Niyazi Efendi Mescidi önüne bank yerleştirip vatandaşların kullanımına sundu. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın, belediyenin sorumluluk bölgesinde bulunan yollar ve ara sokaklardaki aksaklıkların giderilmesi yönündeki talimatları doğrultusunda, Başkan Yardımcısı Ali Erhan Okyay koordinesinde çalışmalar yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kaldırımların ve bozulan sokak yollarının onarım çalışmalarına yoğunluk verdi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, taş döşeme yolların bakım ve onarımı ile gerek duyulan yerlerde yapılan kaldırım çalışmaları neticesinde, yollar daha kullanışlı duruma getirildi. Yapılan tespit ve değerlendirmeler ile birlikte vatandaşlardan gelen şikâyetlerinde dikkate alınması neticesinde yapılan planlama dâhilinde, Başkan Yardımcısı Ali Erhan Okyay’ın koordinesinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 179 mahallede ayrım yapmaksızın hizmet atağını sürdürüyor. Ekipler verilen talimatlar doğrultusunda, bir yandan tespit edilen sorunları ortadan kaldırmak için muhtarlar ve halkın istekleri doğrultusunda çalışmalar yürütürlerken, bir yandan da Belediye WhatsApp İhbar Hattına gelen şikâyetleri değerlendirerek gerekli çalışmalarda bulunuyorlar. Her sabah erken saatlerde mesaiye başlamadan önce şehri gezen, yapılan çalışmaları ve hizmetleri yerinde inceleyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, eksikliğini hissettiği konularda notlar alıp yapılması gerekenler hakkında birimlerin yetkililerine tavsiyelerde bulunuyor.

    Kentimizde yaşayan, herkese eşit hizmet anlayışını benimseyen bir yönetim olarak, kentimizin sınırları içerisinde yer alan her yere ayrım yapmadan eşit hizmet anlayışı ile kent kimliğine, kültürüne, tarihi dokusuna uygun şekilde gereken her hizmeti yapacaklarını ifade eden Başkan Bozdoğan; “Yaptığımız çalışmalarda kent kimliğine uygun şekilde projeleri hayata geçirmek ve halkımızın kullanımına sunmak adına çaba sarf ediyoruz. Hizmet üretmek kadar yapılan hizmetleri de korumak ta bir o kadar önemli. Gelecek kuşaklara yaşanılabilir bir kent bırakmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaktan asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow