hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarsus Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor

    Tarsus Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor
    expand

    Tarsus Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Tarsus Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
    Tarsus Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Öğretmenler ve Anıt Mahalleleri'nde çalışmaların büyük bir kısmını tamamlanırken, Şehitishak Mahallesi'nde bozuk sokak yollarının onarımı için çalışmalara hız verildi. Yapılan çalışmada bazı sokaklarda bozuk parkeler sökülürken zemin tesviyesi ile yollar asfalta serilmesine hazır hale getiriliyor.
    Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “'Kalpten Kalbe Yol Yapıyoruz' sözünden hareketle çalışmalar yürüten ekipler sokaklardan söktükleri parkeleri ayrıştırma merkezine sevk edip burada deforme olmayanları seçerek, parke ihtiyacı bulunan yollara yeniden döşüyorlar" dedi.
    Başkan Bozdoğan, kentteki çalışmaları şöyle anlattı:
    "Şehir merkezinde yapılan bu çalışmaların yanı sıra Egemen, Baharlı,Kelahmet, Akarsu, Hacıbozan, Konaklar, Nemiroğlu, Ballıca, Kocaköy, Çiçekli, Alifakı, Dedeler,Taşkuyu, Sayköy, Kerimler, Cinköy, Kaleburcuve Heleke Mahalleri olmak üzere toplamda 18 kırsal mahallede yollara serme, sıkıştırma işlemi yapan ekipler gerekli bölümlere sıcak asfaltlama işlemi yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bu çalışmaları devam ettirirken, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de yeni yollar açarak vatandaşların yolculuk yapabilecekleri ilçesinin ulaşım ağını genişletiyor. Ekiplerimiz yaptıkları planlama çerçevesinde hedeflenen çalışmalar doğrultusunda ilçenin tüm yollarındaki aksaklıkları düzeltene kadar çalışmalarını sürdürecekler. Pandemi sürecinde çekilen tüm sıkıntılara ve aksaklıklara rağmen belediyecilik hizmetlerinin aksamadan devam etmesini sağlamak için gecelerimizi gündüzlerimize katarak planlamalar yapıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetleri ihtiyaç önceliğine göre bir bir hayata geçireceğiz."
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow