hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TİY'de hedef 1'inci Lig

    TİYde hedef 1inci Lig
    expand

    TİY'de hedef 1'inci Lig

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)- MİSLİ.com 2'nci Lig takımlarından Tarsus İdmanyurdu Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, yeni sezonda hedeflerinin şampiyon olarak TFF 1’inci Lig’e çıkmak olduğunu söyledi.

    Tarsus İdmanyurdu Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, Teknik Direktör Ergün Penbe ile birlikte tesislerde basın toplantısı düzenledi. Başkan Kırbıyık, teknik heyet ve transfer komitesinin hazırladıkları listeye göre futbolcu transferi yaptıklarını ve hiçbir maddiyattan kaçınmadıklarını söyledi.
    Cumhuriyetle yaşıt olan Tarsus İdmanyurdu için her türlü fedakârlığa razı olduklarını belirten Başkan Kırbıyık, “Başkan olmadan önce transfer tahtası kapalıydı, parayı yatırıp açtırdım. Tesisleri yenilettim ve takıma yakışır bir hale getirdim.  Önümüzdeki sezon hedefimiz şampiyon olmak ve Tarsus İdmanyurdu’nun kuruluşunun 100’ncü yılı olan 2023’te Süper Lig'e çıkmak olacaktır” diye konuştu.
    Tarsus İdmanyurdu’nun mutlaka şirketleşmesi gerektiğini belirten Başkan Kırbıyık, “Tarsus İdmanyurdu A.Ş. olmalı. Profesyonelce yönetilmeli. Sportif Direktörü olmalıdır. Profesyonelce yönetildiği takdirde Tarsus İdmanyurdu alt yapısından üst yapısına kadar her türlü konumda başarıyı yakalayacaktır” dedi.


    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow