hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Toroslar’da Ceza konserine binlerce kişi akın etti

    Toroslar’da Ceza konserine binlerce kişi akın etti
    expand

    Toroslar’da Ceza konserine binlerce kişi akın etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN'de, Toroslar Belediyesi, Cumhuriyetin 99'uncu yılı kutlamaları kapsamında ünlü rap sanatçısı Ceza’yı vatandaşlarla buluşturdu.
    Toroslar Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri, ünlü rap sanatçısı Ceza’nın sahne aldığı açık hava konseri ile taçlandı. Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konserde Ceza, sevilen şarkılarını Mersinliler için söylerken, gençler ve vatandaşlar da sanatçının tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek, doyasıya eğlendi.
    Konser öncesi alkışlarla sahneye davet edilen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm hemşehrilerinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, "Aynı şehri paylaştığımız, aynı göğe baktığımız ve bugün bu meydanı hep beraber doldurduğumuz, benim gençliğim ve geleceğimiz olduğunuz için sizleri çok seviyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bundan tam 100 yıl önce İngilizler, Fransızlar, İtalyanlar ve Yunanlılar arkalarında Amerika ile ülkemizi işgal ettiler. Benim dedelerim, sizlerin dedeleri Anadolu’nun her yerinde vatan savunması yaptılar. Ve bu zaferin üzerine Cumhuriyetimizi kurduk. Bugün yine aynı şey olsa biz de dedelerimiz gibi aynı bilinçle, aynı heyecanla vatan savunması yapar mıyız. Yaparız çünkü biz birlikte Türkiye'yiz. Farklılıklarımız olabilir. Farklı memleketlerden olabiliriz. Farklı inanabilir ve farklı yaşayabiliriz. Ancak güçlü Türkiye’de yaşama, bir ve beraber olma irademiz var. Hep birlikte Türkiye'yiz diyen herkes benim özbeöz kardeşimdir" dedi.
    Başkan Yılmaz, ellerinde Türk bayraklarıyla alanı dolduran binlerce vatandaş ile birlikte Mersin’den, Toroslar’dan tüm dünyaya; 'Hep birlikte Türkiye’yiz' diye seslenerek, birlik ve beraberliğin en güzel mesajını da verdi.
    Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından sahneye çıkan Ceza, söylediği birbirinden güzel şarkılarıyla geceye renk kattı. Cumhuriyetin 99'uncu yıl coşkusunun doruklara çıktığı Toroslar’da, İzmir Marşı’nı elinde Türk bayrağı ile 7’den 70’e herkesle birlikte söyleyen Başkan Yılmaz, bu coşkuya ortak olan hemşehrilerine teşekkür etti. Başkan Yılmaz, Toroslar’a, Mersinlilere eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatan ünlü rap sanatçısı Ceza’ya da teşekkür ederek, çiçek ve plaket takdim etti.
    Ünlü sanatçı Ceza da kendilerini Mersin’de hayranlarıyla buluşturan Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini ileterek, konseri büyük bir coşkuyla tamamladıklarını söyledi.
    Cumhuriyet Konseri, havai fişek gösterileriyle son buldu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow