hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    74 yaşındaki felçli kadına yardım eli

    74 yaşındaki felçli kadına yardım eli
    expand

    74 yaşındaki felçli kadına yardım eli

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Yenişehir Belediyesi, elektrik ve suyu olmayan derme çatma evde yaşam mücadelesi veren 74 yaşındaki felçli Münevver Azbay ve kardeşi 56 yaşındaki Yusuf Uysal’a yardım eli uzattı.
    İlçeye bağlı Gökçebelen Mahallesinde zor şartlarda yaşayan kardeşlerin durumu Belediyeye bildirdi. Harekete geçen Belediyeye bağlı Sosyal Doku Tarama Grubu, Münevver Azbay ve Yusuf Uysal’ı yaşadıkları yerde ziyaret etti. Daha sonra Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de Azbay ve Uysal kardeşleri bizzat kaldıkları evde ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.  Zor koşullarda yaşayan iki kardeşin derhal bulundukları evden çıkarılıp başka bir eve yerleştirilmesi için talimat veren Başkan Özyiğit, iki kardeşe barınma, sağlık ve gıda konusunda destek vereceklerini kaydetti.
    İlçede yaşayan tüm dezavantajlı vatandaşların yanında olacaklarını belirten Başkan Özyiğit, “Maalesef çok kötü koşullarda yaşamaya çalışıyorlar. Yenişehir Belediyesi olarak artık yanlarındayız gerekli tüm desteği sağlayacağız. Onlara yeni bir ev bulacağız ve buradan çıkaracağız. Onun dışında sağlık sorunları var onun için de harekete geçtik. Sağlık kontrollerinin düzenli bir şekilde yapılmasını sağlayacağız. Bundan sonraki süreçte de onları yalnız bırakmayacağız. Her anlamda yaşam koşullarını iyileştireceğiz. Yenişehir Belediyesi olarak kentimizde yaşayan tüm dezavantajlı hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow