hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadın basketbolcular burs için parkeyle çıktı

    Kadın basketbolcular burs için parkeyle çıktı
    expand

    Kadın basketbolcular burs için parkeyle çıktı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN’de, Türk Üniversiteli Kadınlar Birliği Şubesi ve Çukurova Basket Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi’nin başlattığı üniversiteli kadın öğrencilerin destekleneceği ‘Bir Mimoza da Sen Yetiştir’ kampanyasının tanıtım maçı yapıldı.
    Edip Buran Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maça yoğun ilgi görürken. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Türk Üniversiteli Kadınlar Birliği Şube Başkanı Şerife Arıcı Yıldız Çukurova’nın iki başarılı kadın basketbol takımının kaptanlarına mimoza çiçekleri hediye etti.
    Başkan Özyiğit, "Yenişehir Belediyesi olarak toplum yararına yapılan tüm güzel işlere destek olmaya varız’ diyoruz. Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği ve ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi takımımızın başlattığı kampanya ile güçlü ve eğitimli kadınların desteklenmesine yardımcı oluyoruz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe de böyle bir etkinlik yakışırdı. Her iki kadın basketbol kulübümüze, oyuncularına, projede emeği geçenlere ve önemlisi de bugün burada salonu dolduran hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
    Oynanan özel maç ile kadınların spordaki başarısına ve üniversite eğitimlerinin desteklenmesi gerektiğine de dikkat çekildi.
    Daha sonra oynanan maç ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’nin 107-79 üstünlüğü ile bitti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow