hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenişehir Belediyesi Aşevi’nden evlere yemek servisi

    Yenişehir Belediyesi Aşevi’nden evlere yemek servisi
    expand

    Yenişehir Belediyesi Aşevi’nden evlere yemek servisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN'de, Yenişehir Belediyesi, aşevinde hijyenik koşullarda pişirdiği yemekleri günde 600 vatandaşa ikram ederken, 65 yaş üstü, engelli, koronavirüs hastası veya aşevine gidemeyen de evlere yemek servisi hizmetine devam ediyor.
    Yenişehir Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamalarına devam ediyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri hafta içi her gün Pirireis Mahallesi’ndeki Yenişehir Belediyesi Aşevi’nde pişirilen yemekleri talep eden vatandaşların evlerine götürüyor. İhtiyaç sahipleri diledikleri zaman aşevine giderek, kendileri de yemek alabiliyor. Verilen hizmetle vatandaşların sofralarına ulaşan yemekler gıda mühendislerinin denetimlerinden geçiyor. Yenişehir Belediyesi Aşevi’ne sivil toplum kuruluşları ve hayırsever vatandaşlar da destek verirken, aşevinin kapasitesi ihtiyaç doğrultusunda her geçen gün artıyor.
    Yenişehir Belediyesi'nin sıcak yemek ikramı vatandaşları da mutlu ederken Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Aşevimize destek veren sivil toplum kuruluşlarımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza, hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. 6 ilkemizden biri olan Dayanışma ilkemiz kapsamında el birliğiyle çalışacak ve zor günleri hep birlikte aşacağız" dedi
    65 yaş üstü, engelli, koronavirüs hastaları ve aşevine gelip yemek alamayan vatandaşlar, Yenişehir Halk Masası’na ulaşarak eve yemek talebinde bulunabiliyor.

    FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜ
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow