hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenişehir Belediyesi'nden kentin en yoğun bölgesinde 3 hizmet

    Yenişehir Belediyesinden kentin en yoğun bölgesinde 3 hizmet
    expand

    Yenişehir Belediyesi'nden kentin en yoğun bölgesinde 3 hizmet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN'de Yenişehir Belediyesi, Mersin’in en yoğun sosyal yaşam alanlardan olan Pozcu’da kurduğu ek hizmet binasında Yenişehir Halk Masası, Kariyer Merkezi ve Kadın ve Aile Danışmanlığı Merkezi ile vatandaşlara hizmet verecek.

    Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Vatandaşların hizmetlere erişimini kolaylaştırmak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Güvenevler Mahallesi’nde bulunan Forum AVM’nin güneyinde ek hizmet binası kurduklarını söyledi. Başkan Özliğit, Yenişehir Belediyesi'nin burada halk masasıyla vatandaşların şikâyet, talep ve önerilerini alacağını, Kariyer Merkezi ile iş arayanlara istihdam fırsatı sunarak, Kadın ve Aile Danışmanlığı Merkezi ile de kadınlara sosyal, psikolojik ve hukuki destek vereceğini dile getirdi.

    Üç farklı merkezi bir araya getirerek vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili çözümler sunmayı amaçladıklarını kaydeden Yenişehir Belediye Başkanı Özyiğit, “Halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve onların beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu yeni hizmet noktasının, Yenişehir halkına hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızı bu hizmetlerden yararlanmaya davet ediyorum” dedi. (DHA)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow